Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Voor iedereen die meer controle wil hebben over hun website. Maar in eerste opzet graag wat hulp kan gebruiken. Voor diegenen is het 'Interactie business' abonnement. Op basis van een Basic Content Management Systeem installatie en een template voor weergave van uw website. Zo maakt u een  snelle start met een interactieve en plezierig werkende website voor uw bedrijf, stichting of vereniging.

Wat mag ik verwachten van dit business abonnement

Met een Flexunit Interactie Business abonnement heeft u de basis van een interactieve website in huis. Wij starten met uw website geheel volgens de princiepes van het Flexunit Content Management Systeem op basis van open source. Op basis van uw eigen website plan richten wij uw menu structuur voor navigatie in en eerste koppelingen naar website inhoud die door u digitaal zijn aangeleverd. Aan de hand van diverse door u aangedragen huisstijl items wordt voor u een grafisch ontwerp voor weergave van uw website gemaakt. 

Welke interactie bouwstenen heb ik tot mijn beschikking

Voor de interactie met u gebruikers kunt u gebruik maken van interactie bouwstenen als 'banners' 'zoeken(binnen de website)', 'peiling(Polls)', 'contactformulier', 'web links', 'nieuwsflash', 'syndicates', 'News Feeds', 'Massmail', inlog(geregistreerde gebruikers)'

Welke aanvullende interactie bouwstenen zijn er nog

Voor nog meer interactie zijn er diverse bouwstenen. En worden er ook nog steeds binnen de open source developers groep bouwstenen ontwikkeld. Aanvullende interactie bouwstenen waaruit u kunt kiezen zijn 'gastenboek', 'fotoboek of mediagalerij', 'DOCManager', 'Community Builder', 'Nieuwsbrief(Letterman)', 'Meertalig(Mambel Fish)'. Voor het installeren van deze bouwstenen worden aanvullende éénmalige installatiekosten* in rekening gebracht.

* Bij het afsluiten van een 'basic', 'business' en 'plus' abonnement krijgt u momenteel twee aanvullende interactie bouwstenen gratis geinstalleerd.

Waar kan ik terecht voor support

Uiteraard willen we dat u succes gaat hebben met de aanwezigheid van uw bedrijf, stichting of vereniging op internet. Dat uw gebruikers met plezier en gemak hun weg binnen uw website kunnen vinden. U zult merken dat er op internet gebied nog al eens wat fout kan gaan. Of dat u wel eens een specialist op welk gebied dan ook wilt raadplegen. Voor de nodige support kent het Flexunit team verschillende online en offline hulp vormen.