Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Voor wie meer interactie en volledige controle wil hebben over hun internet activiteit. En dit op gedegen wijze wil integreren binnen de communicatie met haar doelgroepen en/of bedrijfsprocessen. Maar graag samen met specialisten wil ontwikkelen en uitvoeren. Voor diegenen is het 'Interactie advanced' abonnement. Op basis van een beschreven website project plan, Content Management Systeem installatie en voor u site te bouwen template(s) voor weergave van uw website. Maakt u een snelle start naar een interactieve en geheel op maat werkende website waarmee u uw bedrijf, stichting of vereniging op passende wijze online zet.

Wat mag ik verwachten van dit advanced abonnement

Met een Flexunit Interactie Advanced abonnement heeft u in één stap alle specialistische kennis voor de ontwikkeling van uw interactieve website binnen handbereik. Wij starten met uw website geheel volgens de principes van het Flexunit Content Management Systeem op basis van open source. Na analyse en beeldvorming van uw bedrijf en/of bestaande website, concurenten, gebruikers en uw interactieve doelstellingen schrijven we een website projectplan, tijdplanning en begroting.

Aan de hand van het pakket van eisen, de aanwezige of te ontwikkelen content en het functioneel ontwerp, stellen we een website team van benodigde specialisten samen. Aan de hand van het grafisch- en technisch ontwerp bepalen we de benodigde installatie en interactie bouwstenen. Ook werken we een onderhoudsplan uit naar verdeling in verantwoordelijke managers per website onderdeel. Na oplevering, dragen we de controle over de inhoud en interactie van de website over aan u als manager/beheerder.

Wat is het plan van aanpak binnen advanced

Stap1 Het schrijven van het website project plan.
Stap2 De benodigde installatie
Stap3 Het functioneel-, grafisch- en technisch ontwerp
Stap4 Plan van onderhoud en beheer
Stap5 Promotie website

Welke interactie bouwstenen heb ik tot mijn beschikking

Voor de interactie met u gebruikers kunnen wu gebruik maken van interactie bouwstenen als 'banners' 'zoeken(binnen de website)', 'peiling(Polls)', 'contactformulier', 'web links', 'nieuwsflash', 'syndicates', 'News Feeds', 'Massmail', inlog(geregistreerde gebruikers)', 'gastenboek', 'fotoboek of mediagalerij', 'DOCManager', 'Community Builder', 'Nieuwsbrief(Letterman)', 'Meertalig(Mambel Fish)'.

Afhankelijk van het pakket van eisen die binne het website project plan zijn beschreven, kunnen we mogelijk voor u op maat interactie bouwstenen ontwikkelen.

De website is opgeleverd wat kan ik aan support verwachten

Uiteraard willen we dat u succes gaat hebben met de aanwezigheid van uw bedrijf, stichting of vereniging op internet. Dat uw gebruikers met plezier en gemak hun weg binnen uw website kunnen vinden. Door de ontwikkelingen van internet op gebied van technologie en veranderingen in gebruik biedt het Flexunit team verschillende online en offline support vormen aan.