Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Op zoek naar ongekende internet mogelijkheden in communicatie met uw klanten, leveranciers, personeel of intergratie binnen uw bedrijfsprocessen?
Vaak zijn aanpassingen in bestaande websites een heel gedoe. Flexunit® biedt mogelijkheden om professioneel zelf uw website bij te houden en te ontwikkelen. Met interactie bouwstenen groeit uw bestaande of nieuwe website met u mee. Gemakkelijk en overal waar u internet toegang heeft.

Een flexibele aanpak van uw internet op basis van open source software.

Flexunit® is uw multimedia team bij de ontwikkeling van uw toekomstgerichte internet oplossingen. Van (beveiligde) internet applicaties tot zelf bij te houden websites op basis van een Flexunit interactie CMS (Content Management Systeem).

Welke technologie gaat er schuil achter deze internet oplossingen

Flexunit® maakt gebruik van op zichzelf staande softwaremodules die gekoppeld kunnen worden via internet. De manier waarop dit gebeurt is afhankelijk van de toepassing maar altijd flexibel maar vooral plezierig in gebruik.
 

We noemen onze produkten daarom een FlexUnit of interactie bouwsteen.

Traditionele Internet software is vaak te technisch en ingewikkeld.
Bij Flexunit® staat meedenken, usability, creatieve oplossingen en service voorop.
Wij creatie en het beheer, u en uw gebruikers het gemak en resultaat.

Door het toepassen van diverse open source software geniet u bovendien van snelle, open en brede ontwikkeling.
 

Niet de technologie is interessant, maar wie maken wat wij er mee kunnen
 

FlexUnit® is een initiatief van Flexconcept applicatie service provider en Procept multimedia specialist. Samen genieten zij jarenlange ervaring op het gebied van technologie, communicatie en media en ontwerp.

Voor u een flexibel en op project basis in te zetten multimedia team.