Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Bouwstenen
leuk, maar nu op maat

De 'interactie bouwstenen' die ik in mijn website gebruik zijn mooi maar zouden meer op maat moeten worden aangepast...

Waarom aanpassen

Het werken met standaard bouwstenen is ideaal om snel en zonder hoge developers kosten interactieviteit aan uw website toe te voegen. Maar in het gebruik of in koppeling binnen bestaande of vernieuwde bedrijfsprocessen kunnen deze bouwstenen in functionaliteit te kort schieten. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om het team van specialisten van Flexunit in te schakelen.

Developers

Een team van developers zijn binnen uw handbereik om aan de bouwstenen die u in gebruik heeft bijvoorbeeld meer functionaliteit naar uw wensen toe te voegen. Ook kunnen zij u helpen bij het verder implementeren van deze bouwstenen binnen bestaande of veranderende bedrijfsprocessen.
Het ontwerpen van databases en het ontwikkelen in html, css, java(script), cgi, asp, php, xml, actionscript behoren tot hun werktereinen.

Multimedia specialisten

De interactie met uw website gebruikers bepaalt een succesvolle inzet van uw website binnen het gehele communicatie proces. Deze specialisten kunnen u helpen op een andere manier te kijken waarop u uw website inhoud (content en navigatie) naar de gebruikers toe aanbied. Het implementeren van dynamische content in de vorm van annimaties, video en geluid behoren tot hun werkgebied.

Usability specialisten

Deze bijzondere groep verstaat de kunst een sleutelrol te spelen tussen alle deelnemende deskundige personen binnen het website team. Samen met u wordt er een pakket van eisen opgesteld die tot doel hebben het ontwerp van uw website gebruikersvriendelijker te maken. De mate waarin uw gebruiker correct, efficiënt, intuïtief en plezierig met uw website kan interacteren is zijn werkgebied.

Wat kost outsoursing mij

Het inzetten van deze specialismen, vanaf € 45,- p/uur (excl. btw).