Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Flexunit Applicatie hosting

Met Flexunit applicatie hosting heeft u gegarandeerd een snelle en veilige plaats op het internet. Wij draaien uw internet software op de betrouwbare Dell poweredge servers in het datacenter van Schuberg-Philis te Amsterdam op het Leaseweb (AS16265) netwerk met uplinks naar:

• 10 GBit - AMS-IX - Peering
• 2 GBit - AboveNet/MFN - Transit
• 1 GBit - TeliaSonera - Transit
• 1 GBit - Interoute - Transit
• 1 GBit - TeleGlobe - Transit

Voor abonnementen en prijzen zie onderstaand tabel of klik op 'Lees verder...'  

Lees meer...

 

Flexunit Server hosting

Bij Flexunit Server hosting wordt u eigen server bij Flexunit geplaatst. U server staat dan in een professionele omgeving met veel aandacht voor een stofvrije ruimte, airco en noodstroom voorzieningen. Bij Flexunit Server hosting betaald u voor de ruimte in het rack en dataverkeer.

Met Flexunit server hosting heeft u gegarandeerd een snelle en veilige plaats op het internet. Standaard komt uw server in het datacenter van Schuberg-Philis te Amsterdam op het Leaseweb (AS16265) netwerk met uplinks naar:

• 10 GBit - AMS-IX - Peering
• 2 GBit - AboveNet/MFN - Transit
• 1 GBit - TeliaSonera - Transit
• 1 GBit - Interoute - Transit
• 1 GBit - TeleGlobe - Transit

 Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes. 
 

tlds2.gif

Flexunit Domeinnaamregistratie

Flexunit is graag uw partner in domeinnaam registratie.

Als deelnemer van de stichting domeinnaam registratie Nederland (SIDN) en lid van de domain business engine van het Duitse Key-Systems Gmbh kunnen wij naast de vertrouwde .nl domeinnamen ook vrijwel iedere andere gewenste domeinnamen registreren.

Registreren van een domeinnaam is één, maar altijd bereikbaar zijn is wel zo belangrijk. Hiervoor beschikt Flexunit over maar liefst drie DNS servers welke op geografisch verschillende locaties er voor zorgen dat uw domeinnaam altijd gevonden wordt.

Voor aanvraag formulieren gebruikt u deze link. Na invulling van gegevens kunt u de formulieren, voorzien van handtekening, aan ons faxen of per post retourneren.

 

 

 

 

 

Flexunit Mailscanner 3.0

Met behulp van meerdere virusscanners controleert Flexunit Mailscanner uw mail alvorens deze bij u binnenkomt op spam en virussen. Professionele scanners als Spamassassin, F-prot en Sophos garanderen optimale betrouwbaarheid.

Abonnement € 9,95 * ** per maand

*   excl. 19% btw. 
**  betaling per kwartaal