Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Voor iedereen die expirimenteel met een eigen interactieve website aan de gang wil. Alle controle wil hebben over inhoud, lay-out, onderhoud. Voor diegenen is het 'Interactie basic' abonnement. Op basis van een Basic Content Management Systeem installatie en een standaard template voor weergave van uw website. Zo bouwt u geheel naar eigen inzicht en wensen een website voor uw bedrijf, stichting of vereniging.

Wat mag ik verwachten van dit basic abonnement

Met een Flexunit Interactie Basic abonnement heeft u de basis van een interactieve website in huis. U bouwt uw eigen website geheel volgens de princiepes van het Flexunit content management systeem op basis van open source. Op basis van uw eigen website plan richt u uw menu structuur in aan de hand van de door u opgezette website inhoud.

Welke interactie bouwstenen heb ik tot mijn beschikking

Voor de interactie met u gebruikers kunt u gebruik maken van interactie bouwstenen als 'banners' 'zoeken(binnen de website)', 'peiling(Polls)', 'contactformulier', 'web links', 'nieuwsflash', 'syndicates', 'News Feeds', 'Massmail', inlog(geregistreerde gebruikers)'

Welke aanvullende interactie bouwstenen zijn er nog

Voor nog meer interactie zijn er diverse bouwstenen. En worden er ook nog steeds binnen de open source developers groep bouwstenen ontwikkeld. Aanvullende interactie bouwstenen waaruit u kunt kiezen zijn 'gastenboek', 'fotoboek of mediagalerij', 'DOCManager', 'Community Builder', 'Nieuwsbrief(Letterman)', 'Meertalig(JoomFish)'. Voor het installeren van deze bouwstenen worden aanvullende éénmalige installatiekosten* in rekening gebracht.

* Bij het afsluiten van een 'basic', 'business' en 'plus' abonnement krijgt u momenteel één aanvullende interactie bouwsteen gratis geinstalleerd.

Waar kan ik terecht voor support

Uiteraard willen we dat u succes gaat hebben met de aanwezigheid van uw bedrijf, stichting of vereniging op internet. Dat u gebruikers met plezier en gemak hun weg binnen uw website kunnen vinden. U zult merken dat er op internet gebied nog al eens wat fout kan gaan. Of dat u wel eens een specialist op welk gebied dan ook wilt raadplegen. Voor de nodige support kent het Flexunit team verschillende online en offline hulp vormen.