Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Voor iedereen die meer interactie en controle wil hebben binnen hun bestaande website. Maar dit in hun opzet niet lukt of tegen hoge developers kosten aanloopt om het gerealiseerd te krijgen. Voor diegenen is het 'Interactie plus' abonnement. Op basis van een Basic Content Management Systeem installatie en een naar u site om te bouwen template voor weergave van uw website. Zo maakt u een snelle overgang naar een interactieve en plezierig werkende website waarmee uw bedrijf, stichting of vereniging weer lange tijd vooruit kan.

Wat mag ik verwachten van dit plus abonnement

Met een Flexunit Interactie Plus abonnement heeft u in één stap uw bestaande meer statische website omgebouwd naar een interactieve website. Wij starten met uw website geheel volgens de principes van het Flexunit Content Management Systeem op basis van open source. Na analyse van uw bestaande website en uw interactie wensen schrijven we een projectaanpak en begroting. Aan de hand van de aanwezige content en functionaliteit bepalen we de installatie en benodigde interactie bouwstenen. We dragen de grafische lay-out van uw website over naar een standaard template. En richten navigatie en content in zoals in uw bestaande website aanwezig. Na oplevering dragen we de controle over inhoud en interactie van de website over aan u als beheerder.

Welke interactie bouwstenen heb ik tot mijn beschikking

Voor de interactie met u gebruikers kunt u gebruik maken van interactie bouwstenen als 'banners' 'zoeken(binnen de website)', 'peiling(Polls)', 'contactformulier', 'web links', 'nieuwsflash', 'syndicates', 'News Feeds', 'Massmail', inlog(geregistreerde gebruikers)'

Welke aanvullende interactie bouwstenen zijn er nog

Voor nog meer interactie zijn er diverse bouwstenen. En worden er ook nog steeds binnen de open source developers groep bouwstenen ontwikkeld. Aanvullende interactie bouwstenen waaruit u kunt kiezen zijn 'gastenboek', 'fotoboek of mediagalerij', 'DOCManager', 'Community Builder', 'Nieuwsbrief(Letterman)', 'Meertalig(Mambel Fish)'. Voor het installeren van deze bouwstenen worden aanvullende éénmalige installatiekosten* in rekening gebracht.

* Bij het afsluiten van een 'basic', 'business' en 'plus' abonnement krijgt u momenteel twee aanvullende interactie bouwstenen gratis geinstalleerd.

Waar kan ik terecht voor support

Uiteraard willen we dat u succes gaat hebben met de aanwezigheid van uw bedrijf, stichting of vereniging op internet. Dat uw gebruikers met plezier en gemak hun weg binnen uw website kunnen vinden. U zult merken dat er op internet gebied nog al eens wat fout kan gaan. Of dat u wel eens een specialist op welk gebied dan ook wilt raadplegen. Voor de nodige support kent het Flexunit team verschillende online en offline hulp vormen.